علت استارت نخوردن ماشین و شیوه درست کردن آن

استارت نخوردن ماشین هم در خودروهای قدیمی و هم در خودروهای جدید ممکن است رخ دهد، بنابراین راننده باید علت و روش های موجود برای رفع استارت نخوردن ماشین را بداند. در ادامه به موارد مهمی که باعث استارت نخوردن ماشین و روشن نشدن آن است اشاره خواهیم کرد.

اگر قصد خرید ماشین دارید حتما از کارشناسی خودرو کرج استفاده کنید زیرا ممکن است ماشین مورد نظر دارای معایبی باشد که خود را نشان ندهد و نیاز به بررسی دقیق تر توسط کارشناسان داشته باشد.

استارت نخوردن ماشین

علت استارت نخوردن ماشین می تواند باتری خودرو باشد

یکی از نشانه های ساده و مهمی که در زمان خراب یا خالی شدن باتری باید مراقب آن بود، روشن نشدن صفحه کیلومتر شمار پشت فرمان است. دومین علامت مرتبط با باتری خالی یا آسیب دیده، عدم صدای چرخش موتور در هنگام راه اندازی است.

اگر با استارت نخوردن ماشین ، چراغ هشدار باتری روشن شود، در این صورت می توانید مطمئن باشید که مشکل از خرابی باتری خودرو است.

می توانید از یک تستر برای بررسی آمپر استارت خودرو خود برای مشکلات باتری استفاده کنید. اگر با یک تستر تست کردید و متوجه شدید که باتری ماشین شما تمام شده است، باید دنده را در موقعیت 2 قرار دهید و ماشین را هل دهید تا روشن شود.

روش دومی که در این مورد کمک می کند، اتصال باتری به باتری با استفاده از کابل است. از دو کابل یا سیم برای اتصال انتهای مثبت دو باتری به یکدیگر و انتهای منفی هر دو باتری به یکدیگر استفاده کنید.

تمام شدن بنزین ماشین

ممکن است خودرو به یک دلیل ساده روشن نشود. وقتی بنزین ماشین تمام می شود، استارت زدن سخت می شود. در این صورت برای رفع مشکل استارت نخوردن ماشین باید باک خودرو با بنزین پر شود.

خرابی شمع ها علت استارت نخوردن ماشین می باشد؟

اگر شمع های خودرو فرسوده، آسیب دیده یا رسوب کرده باشند، برای روشن شدن خودرو به درستی مشتعل نمی شوند. اگر شمع های خودرو مشکل داشته باشند با عوض کردن آن ها، می توانید مشکل استارت نخوردن ماشین را برطرف کنید.

مقالات مرتبط  سنسور نور چیست و چه کاربردی دارد؟

سوختن فیوزهای ماشین

یکی از دلایل استارت نخوردن ماشین سوختن فیوزهای مربوطه به خصوص فیوز استارت است. راه حل این مشکل تعویض فیوز و قرار دادن فیوز خوب است.

خرابی استارت خودرو

اگر هنگام استارت زدن خودرو بلافاصله روشن نشد و صدای قیژ قیژ یا تق تق شنیدید، به این معنی است که استارت خودرو مشکل دارد.

سه جزء استارت ممکن است آسیب دیده باشد. برای تعیین علت اصلی باید این اجزا را بررسی کنید. اگر استارت ماشین ضعیف است یا ماشین کند استارت می زند یعنی بوش استارت مشکل دارد. اگر بوش استارت شکسته باشد، هنگام استارت زدن ماشین صدای تق تق می شنوید.

برای بررسی بیشتر استارت، باید یک سیم را بین انتهای مثبت باتری و سوکت وصل کنید. در مرحله بعد، شما باید استارت بزنید و ماشین را روشن کنید. اگر خودرو پس از انجام این اعمال استارت بزند به این معنی است که استارت اتوماتیک خودرو ضعیف است و رله استارت نیاز به تعویض دارد. حتی اگر باتری و پریز را با سیم وصل کنید، ممکن است ماشین روشن نشود. در این زمان استارت اتوماتیک نیاز به تعویض کامل دارد.

بیشتر بخوانید: کارشناسی سیار خودرو چگونه به متقاضیان خدمات ارائه می دهد؟

خراب شدن دینام

اگر دینام خودرو باطری را شارژ نکند پس از چند دقیقه خودرو خاموش می شود و با مشکل استارت نخوردن ماشین مواجه خواهید شد. اگر آسیب دینام دلیل روشن نشدن خودرو باشد، باید دینام را تعویض کنید و سپس باتری را شارژ کنید تا مشکل برطرف شود.

سوییچ بد یکی از علت های استارت نخوردن خودرو

یکی از دلایل روشن نشدن خودرو، خرابی سوئیچ است. اگر می خواهید بدانید که آیا سوئیچ مشکلی دارد، سوئیچ را به جای شروع کامل، در حالت باز قرار دهید. اگر باتری نرمال است و چراغ هشدار روشن نمی شود، سوئیچ مشکل دارد.

مقالات مرتبط  همه چیز درباره خرید خودروی تصادفی

اگر سوییچ نرمال است، سوئیچ را بچرخانید تا کامل روشن شود. در این صورت اکثر خودروها چراغ هشدار خاموش می شود.

برای دریافت خدمات تشخیص رنگ خودرو کرج با کارشناسان ما تماس بگیرید.

فیلتر هوا

فیلترهای هوا یکی از اجزای کلیدی خودرو هستند و نقش مهمی در عملکرد بهینه موتور خودرو دارند. خودروها نیز مانند انسان ها برای تنفس و کار به هوای پاک نیاز دارند. فیلتر هوا در واقع کثیفی، چربی و گرد و غبار را از خودرو دور نگه می دارد و هوای تمیز و فیلتر شده را به داخل خودرو می فرستد. اما فیلتر هوا چه ربطی به استارت نخوردن ماشین دارد؟

اگر گرد و غبار روی فیلتر هوا جمع شود، جریان هوای داخل خودرو مسدود می شود و گاز بدون هوا نمی تواند بسوزد ، بنابراین اگر فیلتر هوا کثیف باشد، ممکن است روشن نشود. بنابراین برای جلوگیری از این مشکل، پس از هر 5000 کیلومتر، فیلتر هوای خودرو را تعویض کنید.

تسمه تایم،آخرین مورد از علت استارت نخوردن ماشین

تسمه تایم در واقع یک تسمه لاستیکی است که میل بادامک و میل لنگ را در زمان مناسب در موتور خودرو می چرخاند و اگر پاره شود موتور خودرو کار نمی کند. بنابراین در پایان عمر تسمه تایم از روشن شدن و استارت خوردن ماشین جلوگیری می کند.

طول عمر موثر تسمه تایم خودرو معمولاً 4-5 سال است که بستگی به عملکرد خودرو دارد. بنابراین همیشه به تسمه تایم خودرو خود توجه کنید و در زمان مناسب آن را تعویض کنید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینستاگرام کرج کارشناس
ما را در اینستاگرام دنبال کنید.